måndag 4 oktober 2010

Måndagskväll...

...och "Dancing with The Stars". Det är en salig blandning på de deltagande stjärnorna. De första att lämna säsongen var David Hasselhof och Michael Bolton. De övriga är alltifrån en politikers dotter till reality shows stjärnor, komiker och idrottsmän.

På jobbet har jag nu börjat att boka in operationer och sitter nu i det så kallade "Scheduling Office". Första dagen avklarad och jag har mycket nytt att lära. Det är lite skrämmande för det är mycket att hålla iordning på, men samtidigt roligt att få utmanas. Inga verkligt fasta sjuksköterskekunskaper som uttnyttjas, utan mera administrativa uppgifter. Telefon, fax och email hela dagen lång.

Efter jobbet idag tog jag och Adam på oss joggingskorna. Adam har hittills inte haft något större motstånd till att sitta i BabyJoggern, men idag ville han absolut dra vagnen själv. Så vi gick en bit till att börja med och passerade ett hus med barn som lekte högljutt på baksidan. Vi kunde inte se dem, men hörde dem väl. Adam började ropa sitt namn högt om och om igen. Han ville att de andra barnen skulle höra honom och ville så gärna leka med dem. Adam har blivit mera kontaktsökande och inte lika blyg. Så roligt att se att han kan ta för sig. Inte utan att man blir lite stolt:-) Senare gick vi förbi en medelåldersdam, som fick sig ett par slängkyssar och en vinkande hand.

Här har hösten äntligen kommit! Hösten välkomnas precis så som våran svenska vår, fast tvärtom. Efter den långa heta sommaren med värmerekord, så bjuder nu hösten på svalare dagar och man kan andas igen. Luften blir klarare och nätterna med temperaturer ner mot 10 Celcius fräschar upp. Nu kan vi äntligen vädra, med myggnät naturligtvis.

Hopp i dusch och förbereda morgondagens arbetsdag.

Inga kommentarer: