måndag 2 november 2009

Redan November och en helgrapport...

Höstkänslorna börjar infinna sig även här. Vi har återigen lite svalare väder, efter att ha haft 30 grader med fuktig luft i några veckor. Fina höstdagar här är som vår svenska sommar fast med en höstlig känsla. Höst i luften fast med en värmande sol från klarblå himmel och temperaturer runt 20-25 grader. Tror nog att hösten här blivit min favoritårstid. En paus från hettan och fukten. Luften är klar och lätt. Lite som våren känns hemma, då allting känns nytt och ljust efter vinterns mörker.
Our Sweet Pumkin

Att Halloween upptog helgens aktiviteter gick nog ingen förbi. Även hemma i Svea har firandet de senaste åren tagit fart. Vem gillar inte att klä ut sig och äta lite extra godis;-) På fredagen träffades vi och två familjer från mammagruppen. Det var "Trunk´n Treat" på parkeringen till en kyrka. Man dekorerade sina bagageutrymmen i olika teman och bjöd naturligtvis de äldre barnen på godis. Ja bilen är i fokus här i Amerikat på alla sätt och vis. På scenen röstades bästa utklädnad och en liten söt apa tog hem guld:-) Nedan Adam med sina kompisar Pumpan Logan och Lejonungen Isaac.Lilleman vart lite sjuk efter sin vaccination, så under lördagen tog vi det piano och fixade hemmavid. Vi fick dock besök av två mammor och deras bebbar på eftermiddagen. Vi lyckades få några kort på våra små tillsammans och deras första Halloween! På kvällen var vi bjudna på middag hos Sharon & Jens. Utklädnad var ett krav:-) Menyn bestod av grillat kött, brysselkål, gröna bönor och rostade rotfrukter. Härligt med grillat mitt på hösten! Till efterrätt en gudomlig pumpkin-chocolate-chip kaka serverat med glass. Drinken för kvällen var "Scary-Blueberry". Farligt god gjord på blåbärsvodka, slödryck och färska blåbär. Lägg märke till den finfina karvade pumpan Sharon hade på balkongen. Adam hämtade vi efter den lyckade kvällen hemma hos farmor Mimi och farfar Dupper.
I söndags tog jag och Adam en långpromenad i det härliga vädret, medans Sam jobbade. Fick med kameran och fångade endel av det Halloween pyntandet som ännu inte tagits ned. I mitten av collaget ser ni Genny & Charles nya tillskott, ett jättespindelnät med spindel!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad det ser skoj ut!! Önskar man kunde vara där under Halloween någon gång :)

Och vilken söt liten pumpa! Världens sötaste! :)

Stor kram!

Erik o Vali sa...

Adam ser bedårande ut i sin pumpadräkt! Jättesöt.
kramis