lördag 4 december 2010

Frost under veckan som gick

Det har blivit lite kallare även här. Ingen snö, men det var frost i gräset i torsdagsmorse. Adam var inte så glad i att ha på sig en nyinköpt vinterjacka, utan ville ha "liten" på sig och menade då sin nättare fleece jacka. Det fick bli tre lager istället för den nya fina vinterjackan. Oftast är det lager på lager som gäller, då temperaturen snabbt stiger till 15-20 grader.
Ikväll ska vi gå på "Jingle Bell Parade". Det är en julkortege med mycket lampor och tomtar. Adams dagis ska ha ett ekipage med temat "Grinch-mas". Adam ska vi försöka klä ut till ett litet julpaket. Vi kommer nog bara gå med efter ekipaget och de äldre barnen kommer att få åka.



Lånade bilder från internet
Under eftermiddagen blir det lite plock här hemma och förbereda för lussebak till imorgon. Här är det vanligt att julgranen redan står klädd och julbelysning ute i trädgård och på husen upphängda. Jag vill gärna förlänga julen och välkomnar gran och julpynt! Kanske vi kan få upp endel den denna helgen. Vi/Sam gjorde egen glögg förra året och det är högtid att lägga kryddorna i vodkabad (som sedan späds ut med rödvin)!

Inga kommentarer: