söndag 28 september 2008

...Baby talk...

23+4 veckor 89 cm i omkrets
Detta foto togs förra söndagen. Nu börjar främlingar våga fråga när babyn är beräknad, så magen putar nu ut märkbart:-) Det är olika kommentarer..."oj vad stor du är", men mest har det varit att det är en liten mage. Det känns fortfarande ganska surrealistiskt, men så blir jag påmind när det rör sig där inne. Sparkarna blir allt starkare och ibland går det likt vågor som även syns utanpå:-)
Nästa besök hos läkaren är den 2 oktober och då kommer vi att träffa en ny läkare (En Rosenberg!). De försöker att boka in besöken så att jag får träffa alla läkare som jobbar på kliniken. Detta för att förbereda inför förlossningen, det är läkare som förlöser här.
Den 18 november börjar vår "Childbirth Education Class" och den består av 5 tisdagkvällar. Bestämde (oss) mig för det upplägget framför "helg-snabb-kursen", det ger oss lite mer tid tillsammans att förbereda oss och kanske att vi träffar andra par att umgås med längre fram.
Vårt ultraljudsbesök för några veckor sedan avslöjade tydligt att det är en liten pojke som växer och sparkar för oss! Det gjorde att det hela känns lite mera verkligt. Ännu har vi inget bestämt namn....det får ta sin tid. Nu är det bara att vänta och hoppas att allt fortsätter väl!


Inga kommentarer: