måndag 29 september 2008

Skambudet är förmedlat

Sitter i soffan och väntar på att kunna kika på en träningsvideo - "Pregnancy Yoga". Känner att det kan vara bra att få lite hjälp och träning med att slappna av, streching och "lära" mig andas. Lyckades inte få med den rörliga bilden (S kom till räddning) utan hörde bara instruktören säga med en viskande röst..... "you....are....different..........and....your...babies..are.........different" Får se hur självaste videon är:-)

Har haft bra med energi idag. Efter jobbet åkte jag för att framkalla ett foto på Nini (S´s mormor) med lille C (S´s brorson) och en ram. Sedan bar det av till Gold´s Gym för lite styrketräning och tramp på motionscykel! Är full av endorfiner....träning är så viktigt för mig för att må bra:-) Hoppas att jag kan fortsätta länge till!

Igårkväll skickade vi iväg ett email till mäklaren och lade ett skambud på huset. Fick svaret idag att han jobbar på det. Det är inte så troligt att ägaren ens är intresserad, men det känns skönt ändå att bara ha börjat leta efter hus mera aktivt.

Inga kommentarer: