söndag 19 april 2009

Adam In Red

Adam 3 månader
Då var det söndagskväll...har varit lite skralt i bloggandet senaste två veckorna. Motivationen låg i träda ett tag och sedan har vi varit upptagna med att titta på...ja nu är det hyreslägenheter som gäller... hänger ni med? Husköp verkar dra ut på tiden, så då känns lägenhetsboende som ett bra alternativ tills vidare....igen....Under veckan som gick hittade vi en lägenhet som kan tänkas bli vårt hem....fortsättning följer...
Tidigare i veckan hörde dock mäklaren (till Lothian Dr) av sig till Sam igen! Säljaren var villig att gå ner i pris ytterligare...men fortfarande inte tillräckligt. Det är väl bara att vänta och se... man vet aldrig!
Denna helgen var Sams kusin Justin här på besök, så igårkväll passade vi på att gå ut och äta! Det blev "Longhorn Steakhouse" och jag & Sam delade på en riktig köttábete:-) Adam klarade middagen riktigt bra! Med var också Sams syster Josie med sin Will. Restaurangen hade inte den efterrätt vi (läs Sam) ville ha, så då bar det av till "Coldstone" (en glassbutik med kulglass och alla möjliga toppings).
I morse bar det ut med Adam i Baby Jogger´n, jag, Sam och Justin på en joggingrunda! Vädret är riktigt behagligt nu, mellan 20-25 grader och luftfuktigheten är mer lik den hemma, alltså ingen växthuskänsla ännu. Så det gäller att ta vara på vädret nu!
Efter rundan hade vi en Webbdate planerad med mormor, gammelmormor och gammelmorfar. Vi kan se att Adam hör sina kära, men kan nog inte ännu urskilja ansikterna på dataskärmen. Snart är vi över och kan ses "in real life"! Eftermiddagen tillbringade vi med att åka runt och titta på husvisningar och fokus var områden vi tidigare inte tittat på. Vi måste bredda våra sökkriterier!
Så detta var vår söndag...under veckan som kommer vill jag börja skriva en packlista för vår resa!
Nu gäller det att stjäla lite sömn...

2 kommentarer:

HelenaDoula sa...

Guud så söt han är Adam, och lik er båda!
Kram

HelenaDoula sa...

Det var jag som skrev förra kommentaren alltså ;-)
Kram Helena
www.bebisibayern.blogg.se