fredag 12 februari 2010

Fredagskväll

Idag har det ÖSregnat HELA dagen. Vi kom ändå utanför dörren med det stora paraplyet till skydd. Det blir lite blött och lite bökigt med en liten Adam på armen (som viftar efter paraplyet)och väskor, kassar odyl runt omkring.

På morgonen var vi iväg och prövade en ny sång-sagostund, som tog plats en leksaksbutik. Det var en ung tjej, musikhögskolestudent (inriktning musikterapi), som höll i det hela. Adam var med från och till och ville hellre leka med alla leksaker i butiken. Puttade runt en dockvagn och ville klättra upp på diverse hyllor. Vi satt nog med och sjöng uppskattningsvis ca 15% av tiden, resten av tiden fick leksakerna och hyllorna. Hmm.. får se om vi tar oss dit igen. Gillade att gruppen var mindre än på biblioteket, men kanske lite för mycket annat som distraherade.

Efteråt så handlade vi lite på Publix/ICA och Adam somnade gott i bilen hem. Sen lunch blev det och jag hann med lite pyssel hemma inför helgen. Strök en köksduk och lade på fina mörkbruna löpare som mamma skickat över:-) Hittade inga fina tulpaner på Publix, så ett färggrant fruktfat fick pryda bordet istället!

På eftermiddagen åkte vi iväg till ToysRus/BabysRus och inhandlade den nya bilstolen till Adam. Imorgon får vi läsa manualen och installera den i bilen. Hoppas att Adam blir en nöjdare bilåkare med denna "bilfåtölj". Eftersom regnet fortfarande öste ner så fortsatte vi till Gallerian, så att Adam skulle få lite yta att springa av sig på innan middagen.

Nu sover lillprinsen och maken ligger redan till sängs och läser. Ska nog också öppna den där boken. Tyst. Lugnt. Skönt.

Godnatt!

Inga kommentarer: