onsdag 10 februari 2010

Sötlök...

Idag har vi varit iväg till det tidigare nämnda dagiset och lämnat in den skriftliga anmälan med avgift. Vi hoppas fortfarande på Creative Preschool (dagiset vi hälsade på i oktober), så jag fortsätter med att ringa var annan till var tredje vecka för att visa intresse. Dessa två dagis liknar varandra, men på Creative kan Adam vara där heltid.

Under förmiddagen åkte vi även till sagostunden på biblioteket. Adam börjar bli riktigt modig och sjävständig. Han traskar runt i sagorummet och kikar in de andra barnen. Han ställer sig även längst fram och klappar i takt till sångerna. Imellanåt kommer han och ser till att jag finns kvar... så söt:-)

Nu har jag bokat in en professionel fotograf till Adams 1 årsfoton (13 månader). Vi kommer att träffas ute i en park nästa fredag och då hoppas vi att vädret är med oss! Här är fotografens hemsida... gillar hennes stil och öga för bildkomposition och detaljer. En förebild! Vill också kunna:-) Se om hon har tips på kurser eller liknande.

www.whitneyfletcherphotography.com

När Adam vaknar ska vi äta en sen lunch. Sedan bär det iväg till posten och eventuellt att inhandla en ny bilstol till den lille prinsen!

Ha en skön onsdagseftermiddag och kväll!

Inga kommentarer: