lördag 21 augusti 2010

Prinsen med alla juvelerna...

Här har Adam hittat alla mina armband medans jag tog en dusch.

Denna blogg är lite utav en periodare. Livet som en heltidsarbetande mamma har tagit överhanden och jag försöker hitta nya rutiner för att hinna med allt. Önskar jag kunde blogga mer än jag gjort och vill lägga upp mera videoklipp. Har tänkt läge att jag skulle ha ett tema per vecka och visa upp vårt Tallahassee och Norra Floridas kultur. Får se hur jag får till det. Hemlängtan har vuxit starkare nu när jag inte pratat med er där hemma lika ofta. Tidskillnaden gör det omöjligt att ringa på veckodagarna och helgerna är vi alla oftast upptagna och i farten. Så även om vi inte pratat på flera månader, så tänker jag på er ofta!

Idag har vi hunnit med att hälsa på Adams gammelmormor Nini och Sams båda morbröder var där också. Vi skulle passa på att titta på Uncle Wills stora lastbil, men den var nog lite för stor och skrämmande för Adam ännu. Vi skyndade oss tillbaka in i luftkonditioneringen för här har vi nog värmerekord kombinerat med luftfuktighetsrekord. Man blir svettig bara man ställer sig utomhus. Inte speciellt behagligt. Längtar till vår höst med mildare väder och klar luft.

Sedan sist har vi varit upptagna med att vårda vår fina gräsmatta, som nu verkar ha blivit angripet av svamp och är över stora partier brunt. Det har senaste veckorna regnat mycket och varit mycket fuktigt. Får se om vi lyckas rädda resten av det gröna.

Förra helgen var vi iväg på en mini weekend på östkusten med Sams college kompisar och deras familjer. Vi hyrde två lägenheter med 3 sovrum & 3 badrum och kök i respektive lägenhet. Hotellkomplexet var stort och familjeorienterat, med olika pooler och vattenrutchkanor. Majoriteten av hotellgästerna var just barnfamiljer. Det blev mycket pool häng med barn och mammorna och papporna turades om att bli barnfria. Mammorna hängde i poolen och drack pina coladas. Papporna spelade en runda golf. Så skönt att komma hemifrån och byta miljö och umgås med goda vänner.

Adam har blivit en stor kille och börjar trivas på sitt dagis mer och mer. Avlämningen är fortfarande lite jobbig, men vi får bara ge det lite mera tid. Adam har börjat prata allt mer och härmar det mesta vi säger. Han vill dela med sig av sina upplevelser och återberättar händelser.

Inga kommentarer: