fredag 11 december 2009

Brrr....kall fredag

Graderna på termometern har minskat drastiskt. 2/3 av USA ligger under snökaos och även vi har fått ta på oss mössor, vantar och halsduk. Det blev ingen morgonjogg, utan vi drog oss kvar under täcket lite längre. Adam vaknade med ett leende 7:30! och jag lyfte över honom till vår säng. Försöker lära honom att mysa och gosa i några morgonminuter iallafall. De var mycket korta minutrar för sedan är det full fart. Han pekar på och "frågar" om det mesta och drar iväg och undersöker på egenhand. Sedan är det allt bra att sitta uppe på armen, så att man ser vad mamma och pappa gör. Sam kom på häromdagen att Adam lärt sig att styra den som håller honom:-) och detta har han gjort sedan han var några månader. Han pekar och lutar sig utåt för att få komma till och se det han vill. Ja, de små livet lär sig tidigt att styra och ställa:-)

På förmiddagen kom vi iväg till Target för att leta julklappar och jag lyckas alltid hamna bland kläderna och sedan i provhytten. Dock inget till mig med i påsen hem idag... till Sams glädje;-) Behöver rensa ur garderoben innan nytt kan ta plats.

När Adam vaknar upp ska vi åka iväg till mitt jobb som håller i en "Bridal Shower"/möhippa för en av tjejerna där. Kvällen och helgen ska ängas åt att pynta granen och få till den där extra julkänslan. Även Hanukah börjar idag och pågår i dagarna åtta!

Trevlig Helg!

Inga kommentarer: