torsdag 24 december 2009

Dan´ före dopparedan´

Sitter här på den svenska julaftonskväll och väntar på hämtpizza! Tittar på den klädda julgranen och ljusslingan på balkongen. På vardagsrumsbordet lyser värmeljusen. Vi firar ju som bekant jul imorgon. Vi packar bilen och åker hem till S föräldrars hus (de har åkt till Pittsburgh och firar med Simon, Kelly o Colin). Kvar i Tally firar vi tillsammans med Josie, Nini plus en av hennes bekanta, morbror Kik och BB.

Maten imorgon (lunch) kommer att gå i svenska banor med jansons, skinka, köttbullar, glögg och julmust (hittad på World Market i stan!). Det kommer även serveras en sallad och ev. en spenatdip. Till efterrätt kommer vi äta Nini´s välberömda "Christmas Log", en rulltårta med smörkräm som är smaksatt med kaffe och choklad.

Hoppas att ni alla hade en riktigt skön julafton och en fortsatt mysig julhelg med nära och kära! Saknar naturligtvis att vara nära familjen, men fick iallafall vara med på ett hörn idag via Skype! Fick träffa hela tjocka släkten! Älskade Skype:-) krymper avstånd!

Inga kommentarer: