fredag 9 oktober 2009

Fuktiga Fredag

Adam slocknade i vår säng medans jag damsög sovrummet.

Denna morgon har vi stannat inne och flytt undan fukten utanför. Planer för dagen är att efter lunch trotsa vädret och ta en promenad till S föräldrars hus. Väl där ska vi packa med oss av Adams barnböcker och kläder som han nu förhoppningsvis vuxit i. Vi hoppas även på att kunna träffa Rosie, som är där fredagar och städar.
Ska även ringa ytterligare samtal för att följa upp och se till att försäkringsmänniskor gjort vad de lovat! Har lärt mig att det är viktiga samtal.
Imorgon är det en stor Amerikans Colleagefotboll match på TV. UF och LSU möter varandra. UF (University of Florida, där Sam pluggade) vann förra året och LSU kom på 4:e plats (tror jag). Vi planerar för att se den hemma hos Stacie & Brandon, även Sharon & Jens kommer dit. Matchen börjar inte förrens kl 20, så vi får se hur det går för vår lille son. Kanske ska packa med resesängen, eller så får han sova i någons famn. För de riktiga fotbolls supportrarna bär man lagets färger eller kläder med lagets logga på. För UF är det organge, kornblått och krokodiler som gäller.
Hoppas på en lugn hemmakväll... kanske med popcorn, film och med en make brevid i soffan:-)
Trevlig Helg och vi tycker att Anna & Jeppes bebbe ska ha bakats klart!

Inga kommentarer: