måndag 12 oktober 2009

Trötta måndag

Idag vaknade jag trött, så trött. Molnen hängde tunga och det har regnat och åskat här under förmiddagen. Adam är nu inne i en period av förändring i sina sovrutiner. Han som lurat bäst på förmiddagarna, ville idag inte alls sova. Det hela slutade med att han var vaken till lunchtid och blev serverad sina kalkonköttbullar med grönsaker. Sittandes i sin Bumbo börjar plötsligt ögonen rulla och huvudet svaja... och ja visst, lillen somnar mitt i maten:-) Precis sådär som man har sett på "roligste hemmavideos" på TV. Får se nu hur länge Mister tänker sova.

Lördagskvällen blev trevlig hemma hos Stacie & Brandon, tyvärr togs inga kort. Det serverades grönsaker med dipp, pizza, brownies, chocolate chip cookies och vin m.m. Matchen på TV rullade på i bakgrunden och vips så var klockan midnatt... sent för småbarnsföräldrarna. Adam hade vi lämnat hos hans farmor, numer Mimi, och farfar Dupper där han sovit några timmar i sin resesäng i familjär miljö.

Söndagen bjöd på familjelunch hemma hos Genny & Charles. Sams farbror Will, Nini och Simon var också där! Eftermiddagen hängde vi hemma i lägenheten med besök av Simon, då det blir mycket ekonomi & aktier snack. Det hetaste ämnet denna gång handlade om Sverige vs USA, välfärd, arbetslöshet, sjuk- och hälsovård, semesterveckor m.m. Simons flyg gick vid åtta tiden, så middagen blev en snabb hamburgare "Five Guys" á la svenska Max, fast med än mer hemmalagad stil.

Nu har prinsen redan vaknat... sov bara 1 timme... får se om han kanske kan somna om!

Inga kommentarer: