lördag 30 januari 2010

Blogg ifrån...

...bilen påväg hemmåt efter min och S lillhelg i Orlando. Helgen vart en 10-poängare. Det tog oss 5 1/2 timme (som bör ta 4 1/2 tim) till Orlando med trafik och passerade två trafikolyckor. Middag åt vi på en restaurang med lokalt producerade råvaror och varje rätt var begränsad till 450 kcal. Helt ok mat, men mysig inredning med en pianobar.
Showen "La Nouba" var riktigt imponerande och innehöll akrobatik med cirkus influenser som clowner och en rund scen. S hade köpt fin fina biljetter och vi satt nära, så vi kunde se artisternas koncentration och utstrålning.

Dagen började vi med en ordentlig frukost på "Panera Bread" och åt en himelskt god ostsufflé bakt i smördeg. Därefter drog vi iväg till IKEA och lät oss inspireras till vårt möjliga nya hem. Köpet har ännu inte gått i lås, men det är mycket troligt att det blir ett husköp. På måndag väntar möte med en person som förstår sig på husgrunder. Det finns synliga sprickor i yttertegelväggarna och vi hoppas på att det bara är ytliga skönhetsfel. Vi ska även möta en fönsterförsäljare och få en offert över nya engergisparande fönster.

Nu är det bara en timme kvar tills vi får pussa på vår käre lille Adam! Han har haft det bra med sina farföräldrar. Han hade dock snackat 1 gång per timme, i sömnen får vi tro.

2 kommentarer:

Helena sa...

Vad underbart det låter! Både att vara på äventyr och att komma tillbaka hem :-D
Kram

Emma-Karin sa...

Å låter härligt!!!
Grattis till huset! Det verkar bli på riktigt!!! Jättekul! Kommer du lägga upp bilder?
Låt oss höras snart!
Kram