tisdag 26 januari 2010

Husbesiktning....

...är bokad till imorgonbitti kl 09:00! Ser fram emot att se huset igen:-) Det var nu två veckor sedan sist. Lite blandade känslor inför självaste besiktningen. Hoppas att den inte drar upp för mycket skavanker. Ska ta med mig kameran denna gången!

Vår lille prins är fortfarande täppt, snuvig och hostig. Han är ändå tapper, leker och äter bra (trots att han får kippa efter luft mellan tuggorna...) Ikväll var han på klätterhumör. När vi kom hem så började han med att krypa upp för trapporna och avancerade för första gången med att gå upp med hjälp av spjälorna till trappräcket! Efter middagen var han igång och klättrade upp i kylskåpet:-) Han utforskar ny mark och vill förstå sig på. När jag ser på Adam vill jag också ha det där. Vill ha något nytt. Vill lära. Får lugna mig och se om vi blir med hus. Det kommer absolut bli något nytt och mycket att lära. Vet att det är många av er som varit där eller är mitt uppe i det. Renovering, inredning, trädgårdsskötsel m.m. m.m.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad spännande med hus!

Och kul att få följa erat liv här inne! :)

Trivs du bra vännen? Saknar du Sverige mycket eller är det bätre där borta? Blir ni kvar för all framtid eller kommer ni att komma tillbaka?
Annars måste jag nog ta med Peter över och hälsa på tror jag ;)

Stor kram!!

Hälsa Sam!