lördag 23 januari 2010

Lördagskväll

Nu sätter jag mig äntligen ned. Glömde nästan bort både lunch och middag i all ansträngning med att få allt klart inför morgondagens kalas. En av mammorna Christelle kom över och vi dekorerade tårtan och cupcakes (dekorerade muffins) till födelsedagsbarnen. Här är det mycket vanligt att ha ett kalastema och vi valde "Barn yard"/bondgårdstema. Så den stora vuxentårtan är formad till en röd lada och cupcakes-en fick barnens namn och en ritad liten lada på + varsitt ljus såklart:-)

Adam har blivit snuvig och täppt. Tror verkligen att det är vaccinationerna som gör honom sjuk, även om det inte bör vara det. Hoppas att han får en bättre natt än förra, då han vaknade vid 3-tiden och var febervarm och snorig. Fick sitta upprätt med honom i fåtöljen tills han somnade. Det var ändå rätt mysigt att få kramas lite med killen min. Han är ju annars inte den som vill ligga och gosa längre stunder.

Idag tecknade A "mer" efter att Sam lekte prästens lilla kråka och han tecknade tydligt att han ville rida mer när ramsan var slut:-) Söt! Resten av dagen gick det lite utav inflation av tecknet "mer" och användes istället som ett "vill ha". Får se om vi hittar ett eget tecken för "vill ha".
Eller är det kanske inte är en så bra ide;-)

Inga kommentarer: