fredag 27 mars 2009

Härliga Fredag


Dagens pass i baby sitter´n

Igår fick vi äntligen till Adams pass! Det gick jättebra och han var vaken och på bra humör för sitt passfoto. Nu gäller det att kika på biljetterna igen:-) Denna vecka har ju fokus som ni vet legat på det eventuella husköpet. Vi hann inte få till alla offerter som vi vill göra innan vi lägger vårt bud, så säljaren gick med på att förlänga kontraktet. Nu har vi fram till 10 april på oss att lägga bud. Kvar är bl a elektrikern, offert på att vattensäkra källaren och på att fixa träröta.

Vädret har bara varit regn och mulet både igår och idag. När det regnar här då regnar det! Om man går ut utan paraply blir man genomblöt ögonaböj, så det blir svårt att förflytta sig mellan hus och bil med babyskydd, packning och sig själv. I eftermiddags lättade regnet något ändå och vi kom iväg på fika med Sharon, men fick ställa in den planerade joggingturen.

Fredagsmiddagen blev hämtpizza från "Papa Johns"...liknade våra hemma med tunn botten och de badade inte i ost! En favorit tror jag:-) Nu blir det lite soffhäng...med make och son!

Inga kommentarer: