söndag 8 mars 2009

En vaken tisdag!

Sitter i köket och har Baby Watcher/Monitor brevid mig. Adam sover en middagslur och somnade på egen hand i sin säng:-) Vi håller på att träna på det. Hittills har han mest bara kunnat somna om vi vaggar och bär på honom. Det tar några försök, då Adam börjar skrika direkt eller efter 5 min när vi lagt ner honom. Vi hade en bra natt och jag känner att min egen energi börjar komma tillbaka bit för bit:-) Adam sov från 22 - 1:30 och mellan 2:30 - 5:45! Inga entimmes pass här inte....han börjar bli en stor lilleman:-)

Det börjar hända en del i Adams utveckling. Vi har äntligen fått de där tandlösa härliga leendena och han har även börjat ljuda och jollra:-) Då blir mamma stolt och varm innuti! Inte fångat något på bild eller video ännu... När han sitter i sin Babysitter så sparkas och viftas det med armar och ben. Även magbesvären verkar börja reda ut sig mer och mer. Till en början så skrek ju Adam större delen av sin vakna tid, men nu har han stunder då han är mer tillfreds och allert på omgivningen! Adam har fått sin mammas goda morgonhumör, det är oftast den bästa tiden på dagen. Då ligger vi i babygymmet och tittar på färgglada figurer och former. Har vid några tillfällen läst ur Kända Sagor boken vi fick av mormor. Svårt att hitta på varierande ämnen att prata om med Adam för att få in det svenska språket, så en saga blir ett sätt att få till det:-) Vi tar även morgonstunden till att träna nack- och armmuskler genom att ligga på magen antingen i babygymmet eller med hjälp av en pilatesboll... "Tummy Time".

Väntar nu på att Linda ska ringa för att få till en Webdejt! Sedan bär det av till "Bagel Heads" för en lunch/fika med Sharon. Har sedan tänkt att åka till "The Mall"/Gallerian för att hitta en Babyshower present till en kollega som väntar en dotter. Men vi får se vad eftermiddagen har att bjuda på... har börjat inse att det inte alltid går att planera. Vi är ju faktiskt två om planerna numera:-)

Inga kommentarer: