måndag 24 augusti 2009

Välkommen Nya Veckan

Då har en ny vecka startat! Fast det känns som om den började redan igår, då min Sam jobbade hela dagen. Igår fick jag, Adam och Genny till att gå på 3 husvisningar i området Woodgate (angränsar till S föräldrars område). Ingen 10 poängare än så länge, men det börjar kännas bättre och bättre att gå på visningar. Vet lite mer vad jag ska titta efter och fråga om. Efter visningarna åkte vi hem till Genny & Charles. Adam ammades och sov i 1 ½ timme! Så jag fick tid till att välja ihop bröllopskorten till albumet... inte helt klar, men det närmar sig:-) Vi stannade till middagen och Nini kom också över.

Natten var en orolig en...Adam vaknade kl 01 och 03 och kunde inte somna om på egenhand, så upp och trösta, vyssa och gunga i famnen. Kanske är det tänderna i underkäken som spökar eller var det kanske något han åt igår som bökar. Det blev alltså ingen morgonjogg, utan vi sov lite längre, åt frukost och lekte på golvet istället.

Det blir en tur till Publix/Ica när Adam vaknar igen, för fruktfatet gapar tomt och det saknas ingredienser till en tänkt grönsaksgryta. Eftermiddagen står helt öppen för äventyr, inga planer med andra ord.

Inga kommentarer: