lördag 26 september 2009

Lördagsmorgon

Nu har vi lördagen öppen framför oss. Precis ätit en familjefrukost och kikar på morgonTV. Sam ska in och jobba i några timmar, så jag funderar på att åka till tvättomaten med badrumsmattorna. Kanske kan få till en vuxendate med S ikväll:-)

Till lunch blir det "doggy bag" från gårdagens restaurangbesök. Jättegod italiensk restaurang, som vi gärna besöker igen! Det var kul att äntligen gå ut med paret Stacie & Brandon, senaste gången var i mars!

Glömde uppdatera er om besöket på dagisbygget i torsdagskväll. Det ligger jättenära, så det blir praktiskt, och undan trafikerade vägar. Det var fortfarande en byggarbetsplats, men stora rum stod klara och väggarna stod klädda i färg. Lokalerna var ljusa med stora fönster, så det såg mycket lovande ut. Dagischefen, en bubblande glad kvinna i 40 års åldern, gav ett bra första intryck. Bara superlativer så här långt. Nu ska jag bara bestämma mig hur många timmar vi ska betala för. De erbjuder deltid 3 dagar må, ons, fre eller 2 dagar ti och tors eller heltid. Kostnaden är per månad:

Heltid $890/6196kr
3 dagar $622/4330kr
2 dagar $412/2868kr

Inte helt gratis alltså...så här gäller det att tjäna de stora dollares!

Trevlig lördag!

Inga kommentarer: