lördag 18 oktober 2008

...Baby Boy och hans blivande mamma...

Vecka 22+5
Graviditeten rullar på och veckorna flyger fram! Vet inte riktigt vart tiden tar vägen... det är ju snart november!!! Jag har mått bra och kunnat träna ca 3 ggr per vecka, förutom denna vecka som var full av planer på em/kvällarna. Har även varit lite extra trött...är nog dags för lite extra järntillskott. G köpte kycklinglever, så i helgen ska hon göra en kyckling-leverröra med ägg...mmm supergott! Vill försöka att hitta något liknande Blutsaft...hann aldrig köpa med mig innan flytten gick. Niferex kommer nog inte fungera av, för er mammor, kända orsaker;-)
Vecka 25+4
Den lille är fortfarande lika namnlös, men tidigare idag så fick vi till en Webbkamera-dejt med storebror och familj. Passade på att fråga min brorson R (8år) och brordotter N (4år) vad de tyckte... R´s förslag var spontant Karlsson:-) Vem vet?!

Den lille sparkar allt mer:-) I början kändes det surrealistiskt. Kände första fladdret i vecka 17 och runt vecka 19 kunde även S känna utanpå magen. Sedan dess känner vi av honom mer och mer tydligt:-) Nu är sparkarna mysiga och en bekräftelse på hans existens!

Inga kommentarer: